ΣΠΟΡ

Τάκης Λεμονής: Εξετάζει πρόταση να αναλάβει ομάδα της Κίνας

Τάκης Λεμονής: Εξετάζει πρόταση να αναλάβει ομάδα της Κίνας
ΑΠΕ -ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό "χώρισαν" την προηγούμενη εβδομάδα, όμως φαίνεται πως ο Τάκης Λεμονής δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μια σούπερ-πρόταση που έχει γίνει στον Έλληνα προπονητή για να αναλάβει ομάδα της Κίνας, με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι», μιας και εκτός από το μεγάλο οικονομικό δέλεαρ, εκτιμά πως θα μπορέσει να γνωρίσει μία νέα ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία.

Μάλιστα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημειώνει σε δημοσίευμά του πως η πρόταση είχε γίνει πριν το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, με τον Τάκη Λεμονή να έχει ενημερώσει σχετικά και τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Ο 58χρονος προπονητής, αντικατέστησε νωρίς στο ξεκίνημα της σεζόν τον Μπέσνικ Χάσι και κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα», κατακτώντας έξι νίκες στη σειρά έως τις 17 Δεκεμβρίου, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στις 28/10, που πάντως φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον προβληματισμό και την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Αυτή ήταν η τέταρτη παρουσία του Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, της αγαπημένης του ομάδας, που κατάφερε να πανηγυρίσει μαζί της τίτλους, μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, γνωρίζοντας την αγάπη των φιλάθλων.

Όμως από την περασμένη εβδομάδα, ο Έλληνας προπονητής αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, κάνοντας χώρο για την έλευση του Οσκαρ Γκαρσία, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ