Ο Λούκας Ποντόλσκι άνοιξε σουβλατζίδικο και έγινε χαμός! (vid)
Αλλαγή στα… επαγγελματικά για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει σουβλατζίδικο στην Γερμανία και έγινε χαμός!
Ο Πρωταθλητής Κόσμου με την εθνική ομάδα της «νασιονάλμασαφτ» μπορεί να αγωνίζεται στην Ιαπωνία με την φανέλα της «Vissel Kobe», ωστόσο, ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη… μέρα, μόλις κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του… παπούτσια.
Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να ανοίξει σουβλατζίδικο στην Κολωνία και στα εγκαίνια που έγιναν, ακολούθησε… χαμός από τους Γερμανούς που έσπευσαν να πάρουν ένα τυλιχτό από τα… χεράκια του.
Σύμφωνα με τα Μέσα της Γερμανίας, το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 1000 πεινασμένους οπαδούς, οι οποίοι έκαναν μεγάλες ουρές. «Τρως κεμπάπ όταν είσαι νέος. Συνεχίζεις να το κάνεις (σ.σ. να τρως κεμπάπ) και όταν παίζεις, αλλά και μόλις σταματήσεις. Είναι εξαιρετική λύση», ήταν η απάντηση του Λούκας Ποντόλσκι για το νέο… βήμα στα επαγγελματικά του.
Ο Σεμπάστιαν Σάουε έγραψε ιστορία: Έτρεξε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου σε λιγότερο από δύο ώρες
15:42
Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης: Ο δράστης των πυροβολισμών φαίνεται να στόχευε τον Τραμπ
15:31
Εικόνες από τις ζημιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
15:23
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος
15:09