Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε… ελληνικό νησί
Ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού είναι ο Αργεντίνος διεθνής ποδοσφαιριστής, Λιονέλ Μέσι.
Την είδηση επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του το μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, "Proto Group Ltd", το οποίο ενημέρωσε την Τρίτη για την πώληση στον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, ενός άλλου ελληνικού νησιού, το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει δώρο στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για τον γάμο του.
Στη σχετική ανακοίνωση της "Proto Group Ltd" επισημαίνεται ότι υπάρχουν πολλά νησιά προς πώληση στην Ελλάδα και πως αρκετοί «αστέρες» του ποδοσφαίρου και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ζητώντας σχετικές πληροφορίες.
Ένας από αυτούς φαίνεται ότι ήταν και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αγόρασε τη νησίδα Σοφία, η οποία βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης.
Η ενημέρωση της "Proto Group Ltd" αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι».
Η Αθήνα επιλέγει τον διάλογο με την Άγκυρα και οριοθετεί τις κόκκινες γραμμές
08:39
Πλήγματα της Ρωσίας σε πρατήριο καυσίμων και αποθήκες στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας
08:36
Νέο σφυροκόπημα των Χούθι κατά στόχων στη Σαουδική Αραβία - Τραυματίστηκαν 13 άμαχοι
08:28
Αποφυλακίζεται σήμερα στις 12 ο Ηλίας Κασιδιάρης - Συνέντευξη τύπου για την κάθοδο του στις εκλογές
08:19