ΣΠΟΡ

Ο Ιμπραϊμοβιτς σχολίασε αποκλειστικά στο CNN τις σχέσεις του με τον Καταλανό τεχνικό

Ο Ιμπραϊμοβιτς σχολίασε αποκλειστικά στο CNN τις σχέσεις του με τον Καταλανό τεχνικό
Reuters / Stephane Mahe

Σε μια εκ βαθέων αποκλειστική συνέντευξη του στην Αμάντα Ντέιβις, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αναφέρθηκε και πάλι στην κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, στον ένα χρόνο της παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα.

Όλοι γνωρίζουν τις κάκιστες σχέσεις του Σουηδού επιθετικού με τον Καταλανό τεχνικό στο Καμπ Νόου (λέγεται ότι δεν αντάλλασσαν κουβέντα τους τελευταίους 4 μήνες της συνεργασίας τους) και ο Ζλάταν επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, ότι αυτός ήταν ο λόγος, που έφυγε από την Βαρκελώνη.

«Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα, ήταν σαν να ήμουν στο Playstation. Απίθανοι παίκτες, δίχως κανένα αδύναμο σημείο. Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ. Ένιωθα σαν μέρος του παιχνιδιού, όπου αυτός με το κοντρόλ στο χέρι έλεγχε τις κινήσεις μου και μπορούσα να κάνω τα πάντα στο χορτάρι».

Όμως ο Γκουαρντιόλα δεν είχε την ίδια άποψη και πίστευε, ότι ο Σουηδός δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού, που ήθελε για την Μπαρτσελόνα. «Ό,τι και αν συνέβη μεταξύ μας, σαν προπονητής ήταν φανταστικός. Σαν άνθρωπος όμως, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο...» για να προσθέσει λίγο μετά, στις επίμονες ερωτήσεις της συναδέλφου: «δεν είναι άντρας».

Μια δήλωση, που ασφαλώς προκάλεσε τους Αμερικανούς συναδέλφους να αναζητήσουν αντίδραση από τον Γκουαρντιόλα, που όμως δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος.

https://www.instagram.com/p/p

«Εγώ θα πω πότε θα έρθει το τέλος»

Υπερόπτης αλλά και σίγουρος για τις ικανότητες του, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι εκείνος θα αποφασίσει, πότε θα «κρεμάσει τα παπούτσια» του. «Εγώ έβαλα την Σουηδία στο κάδρο, δεν ήμουν ο συνηθισμένος ποδοσφαιριστής. Έτσι και εγώ θα αποφασίσω το μέλλον μου. Αν αποφασίσω ότι στα 34 μου είναι η τελευταία μου χρονιά, ίσως είναι. Αν αποφασίσω ότι θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο, θα είναι. Κανείς άλλος δεν θα αποφασίσει για μένα».

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στο cnn.com αποκάλυψε ακόμη, ότι δυο φορές βρέθηκε κοντά στην μεταγγραφή του σε Αγγλικό σύλλογο (Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτυ) και ότι ο καλύτερος συμπαίκτης του όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ο Πατρίκ Βιεϊρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ