ΣΠΟΡ

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την Ξάνθη στο Φάληρο. Eurokinissi Sports

Με νίκες προχώρησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη 18η αγωνιστική της Super League με τη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να κορυφώνεται…

Αμφίρροπο και με μεγάλο ενδιαφέρον ως το τέλος αναμένεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα της Super League, αφού οι τρεις ομάδες που το διεκδικούν συνεχίζουν να είναι κοντά στη βαθμολογία. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν καταφέρει να αποσπαστούν κάπως από την ΑΕΚ, όμως κι αυτή είναι σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή παρά τις απώλειες βαθμών που είχε τελευταία.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε Απόλλωνα και Ξάνθη αντίστοιχα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει 41 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ 40. Έτσι, η αγωνία για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα της Super League… κορυφώνεται.

4349187

Μήνυμα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία. Πηγή: Eurokinissi Sports

Το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας ήταν αυτό του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν 3-0. Ο Μακ άνοιξε το σκορ ενώ το 2-0 έγινε με αυτογκόλ του Κονέ και ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε με δικό του γκολ το τελικό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα, τα πανό και τα συνθήματα των φίλων του «δικεφάλου του Βορρά» για το θέμα των Σκοπίων.

Λίγη ώρα αργότερα, η Λαμία πανηγύρισε μεγάλη νίκη 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ ήταν ο Καραγιάννης που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Φθιώτιδας. Στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να σκοράρουν πρώτοι με τον Μοράρ και τον Λάμπρου να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους.

4349761

Συγκλονιστικός αγώνας στα Γιάννινα ανάμεσα σε ΠΑΣ και Ατρόμητο. Πηγή: Eurokinissi Sports

Εντυπωσιακό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με πέναλτι του Ντάουντα, ο Κόντε στο 89’ και ο Μπετρά στο 89’ έκαναν το 2-1 για τον ΠΑΣ, όμως, ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Γιαννίκογλου στις καθυστερήσεις, επέτρεψε στον Καρασαλίδη να σκοράρει για το τελικό 2-2.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής, ο Ολυμπιακός δεν είχε προβλήματα να επικρατήσει 3-0 της Ξάνθης. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να ανοίγει το σκορ και να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φορτούνης. Η Ξάνθη, πάντως, είχε αρκετά παράπονα τόσο για το πέναλτι που καταλογίστηκε όσο και για την αποβολή του Καϊσέδο μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ