ΣΠΟΡ

Εθνική Ελλάδας: Κλήσεις για Παγκόσμιο με «αιώνιους» και… Ευρωλίγκα

Εθνική Ελλάδας: Κλήσεις για Παγκόσμιο με «αιώνιους» και… Ευρωλίγκα
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους "εκλεκτούς" του EUROKINISSI

Τους παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του 24 παίκτες και μεταξύ των κλήσεων είναι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, του Ολυμπιακού, αλλά και ο Κώστας Σλούκας της Φενέρμπαχτσε για τα ματς με την Εσθονία και τη Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Η πρώτη αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» είναι η Εσθονία, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods δοκιμάζεται κόντρα στην Χίμκι για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μία μέρα νωρίτερα, στις 22 του μηνός, ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στην Βαλένθια στο ΣΕΦ, ενώ η Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλκούκα θα δοκιμάζεται κόντρα στην Αρμάνι στην Πόλη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δηλώθηκαν στην FIBA 24 παίκτες οι οποίοι θα είναι στην διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Θανάση Σκουρτόπουλου, για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής ομάδας, είναι την Παρασκευή 23/2 και την Κυριακή 25/2 οι αγώνες με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης και το κλειστό στα «Δύο Αοράκια». Οι 24 παίκτες είναι:

Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστανά), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ