ΣΠΟΡ

Δεσπόζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα παιχνίδια του Κυπέλλου

Δεσπόζει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα παιχνίδια του Κυπέλλου
EUROKINISSI

Τρεις αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, διεξάγονται σήμερα. Δεσπόζει το σούπερ ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ το οποίο θα διεξαχθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 19:30.  Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη (17:15) και ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα (21:45).

Τα φώτα θα πέσουν στο Καραϊσκάκης όπου Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα συγκρουστούν με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά. Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε νίκη χωρίς να δεχθούν γκολ, έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, ενώ ο «Δικέφαλος» θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους στοχεύοντας σε αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου.

Ο Όσκαρ Γκαρσία, στο πρώτο του μεγάλο ντέρμπι από την ημέρα που έκατσε στον πάγκο των πρωταθλητών, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Οφόε και Ομάρ ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του τον Σιμόες που αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία με μοναδικό στόχο το καθαρό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η Λαμία ταξιδεύει στη Νέα Σμύρνη στοχεύοντας να συνεχίσει τις εκπλήξεις στο θεσμό και να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα ως τελικό. Ο Ρουμάνος θα κάνει περιορισμένο ροτέισον ενώ ο προπονητής του Ατρομήτου δεν θα έχει στην αποστολή τον Γιαννιώτη και τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚΧατζηισαΐα, Γιαννούλη και Ουάρντα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ