ΣΠΟΡ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Άριστες σχέσεις με Φενέρμπαχτσε και Γιλιντιρίμ»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Άριστες σχέσεις με Φενέρμπαχτσε και Γιλιντιρίμ»
Τέλος στην παραφιλολογία για τις σχέσεις Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε, έβαλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση έβαλε τέλος, μια για πάντα, στο ζήτημα που είχε προκύψει μετά από μια σειρά ψευδών δημοσιευμάτων για δήθεν επικοινωνία του με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ρητά πως ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό θέμα στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο του ιδίου με τον κ. Γιλντιρίμ, και ως εκ τούτου καμία μεταξύ τους επικοινωνία δεν υπήρξε. Παράλληλα, διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως τα δυο κλαμπ διατηρούν άριστες σχέσεις, επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα.

Και σε απάντηση κακόπιστων που επιχείρησαν να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις του με τη Φενέρμπαχτσε, θα διαγράψει τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων…

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Σήμερα το πρωί τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε σε δήθεν επικοινωνία μου με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, δημοσίευμα το οποίο άκριτα και χωρίς «διασταύρωση» αναπαράχθηκε από περιορισμένα Ελληνικά σάιτ, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, ουδείς λόγος μιας τέτοιας επικοινωνίας υπήρξε, αφού δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα, τόσο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ, όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Γιλντιρίμ.

Οι δύο ομάδες, όπως ξεκάθαρα φαίνεται τόσο στις αναμετρήσεις τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανακοίνωση της Φενέρ, διατηρούν άριστες σχέσεις επενδύοντας στο μπάσκετ και περιοριζόμενες στην ευγενή άμιλλα.

Μετά την κακόπιστη προσπάθεια κάποιων (προερχόμενων και από αρχές-αθλητικές ή μη) να συνδέσουν σχόλια και προσωπικές τοποθετήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος θα διαγράψω – προς αποφυγή του φαινομένου αυτού – τις αναρτήσεις και τον σχολιασμό των φερόμενων ως Τούρκων φιλάθλων, συνεχίζοντας τον αγώνα μου για υγιή και εντός του παρκέ αθλητικού ανταγωνισμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ