ΣΠΟΡ

ΠΑΟΚ: Μπάχαλο και «ναυάγιο» με Κουρμπέλη που πάει Σαμπντόρια

ΠΑΟΚ: Μπάχαλο και «ναυάγιο» με Κουρμπέλη που πάει Σαμπντόρια
"Ναυάγιο" στην μεταγραφή του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αρνητική ήταν η κατάληξη του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/1) ο «Δικέφαλος» ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για την μεταγραφή του Έλληνα μέσου και έπειτα από λίγες ώρες, οι «ασπρόμαυροι» συμφώνησαν και με την πλευρά του Δημήτρη Κουρμπέλη για την μετακόμισή του στην Τούμπα.

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, μετά την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο, η μεταγραφή «ναυάγησε» για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ενημέρωσε πως αποσύρεται από την διεκδίκηση του παίκτη, καθώς ο διεθνής άσος απάντησε αρνητικά, μια και δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μάλιστα, αμέσως μετά το «ναυάριο» προέκυψε νέο ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη από την Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας είχε κινηθεί τις προηγούμενες ώρες για την μεταγραφή του, όμως, δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που έκανε δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Όμως, οι Ιταλοί επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τους «πράσινους» και όπως όλα δείχνουν, οι δύο ομάδες είναι κοντά στο deal. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο παίκτης θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και το ερχόμενο καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ