Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να κατακτήσουν και τη… μεγάλη οθόνη
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να κατακτήσουν και τη… μεγάλη οθόνη. Η ομάδα της Καταλονίας διαπραγματεύεται με την εταιρεία παραγωγής Pixar, ιδιοκτησία της Disney, για μια ταινία κινούμενων σχεδίων.
«Υπήρξε μια επαφή μεταξύ παραγόντων της Μπαρτσελόνα και της Pixar. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Δεν θα είναι μια ταινία για την ιστορία της Βαρκελώνης, αλλά μια ταινία κινουμένων σχεδίων, με την Μπαρτσελόνα πρωταγωνίστρια», σημειώνει η ισπανική εφημερίδα «As», υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για περιορισμένη παραγωγή, αλλά η ταινία θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Σάιμον Τσάντγουικ, ειδικό στο αθλητικό μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο του Σάλντφορντ, η Μπαρτσελόνα μελετά μία τέτοια κίνηση, εδώ και πολύ καιρό.
«Οι Καταλανοί φλερτάρουν με τη Disney για πάνω από μια δεκαετία. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις», έγραψε ο Τσάντγουικ στο Twitter.
Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας
14:04
Ιταλία: Ένας 58χρονος αγρότης το πρώτο θύμα του καύσωνα - Σε ύψιστη επιφυλακή 16 πόλεις
13:56
Ερντογάν: Το νομοθετικό πλαίσιο για την διάλυση του PKK θα κατατεθεί σύντομα στην Βουλή
13:50
Παρέμβαση Χαρδαλιά - Rautio για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο: Δεν είναι απλός Προϋπολογισμός
13:47