Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να κατακτήσουν και τη… μεγάλη οθόνη
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να κατακτήσουν και τη… μεγάλη οθόνη. Η ομάδα της Καταλονίας διαπραγματεύεται με την εταιρεία παραγωγής Pixar, ιδιοκτησία της Disney, για μια ταινία κινούμενων σχεδίων.
«Υπήρξε μια επαφή μεταξύ παραγόντων της Μπαρτσελόνα και της Pixar. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Δεν θα είναι μια ταινία για την ιστορία της Βαρκελώνης, αλλά μια ταινία κινουμένων σχεδίων, με την Μπαρτσελόνα πρωταγωνίστρια», σημειώνει η ισπανική εφημερίδα «As», υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για περιορισμένη παραγωγή, αλλά η ταινία θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Σάιμον Τσάντγουικ, ειδικό στο αθλητικό μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο του Σάλντφορντ, η Μπαρτσελόνα μελετά μία τέτοια κίνηση, εδώ και πολύ καιρό.
«Οι Καταλανοί φλερτάρουν με τη Disney για πάνω από μια δεκαετία. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις», έγραψε ο Τσάντγουικ στο Twitter.
SPONSORED
Οι ταινίες της εβδομάδας: Νέος Αλμοδόβαρ, He-Man και έκτο Scary Movie
08:17
Ήπια πτώση στις τιμές του πετρελαίου μετά την εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου
08:12
Συνεδριάσεις - ορόσημα για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: Τα σενάρια, το ενιαίο ψηφοδέλτιο και ο... Πολάκης
08:11
Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το τρίχρονο παιδί - Ο 31χρονος έκανε όπισθεν και το παρέσυρε
08:02