ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός Superfoods: Το δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στην Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός Superfoods: Το δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στην Ευρωλίγκα
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει η ομάδα στην Ευρωλίγκα. Eurokinissi Sports

Αποφασισμένη είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που θα κρίνει το αν θα παραμείνει η ομάδα στην Ευρωλίγκα ή όχι, έγιναν γνωστές και οι λεπτομέρειες…

Μετά την καταχρηστική απόφαση της Ευρωλίγκας για 12μηνο αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα γήπεδά της, ο τελευταίος με γραπτή του δήλωση είχε κάνει σαφή την πρόθεση να διεξαχθεί δημοψήφισμα. Το ερώτημα, είναι απλό και, αφορά την παραμονή ή όχι του Παναθηναϊκού Superfoods στη διοργάνωση. Αν ο κόσμος επιλέξει την αποχώρηση, τότε αυτή θα γίνει άμεσα. Αν επιλέξει την παραμονή στην Ευρωλίγκα, τότε θα υπάρξει αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπως έχει εξαγγείλει.

Η Ευρωλίγκα, μάλιστα, τράβηξε το θέμα στα άκρα απορρίπτοντας το αίτημα αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει στο δευτεροβάθμιο όργανο, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώσει από την Τετάρτη πως έχει «τρέξει» ήδη τις διαδικασίες για άμεση διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Ένα δημοψήφισμα που όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη και θα γίνει μέσω απλού γραπτού μηνύματος.

Ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού θα έχει δικαίωμα για μια ψήφο, στέλνοντας SMS σε πενταψήφιο αριθμό. Ο κάθε συμμετέχοντας στη διαδικασία θα πρέπει να δίνει τον ΑΜΚΑ του, για να ελέγχεται το αν έχει αγοράσει απλό εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας του Παναθηναϊκού την τελευταία τριετία, επιβεβαιώνοντας έτσι πως πρόκειται για φίλο του «τριφυλλιού», προκειμένου η διαδικασία να είναι αδιάβλητη. Το όλο εγχείρημα θα αναλάβει εταιρία που ειδικεύεται σε ανάλογες περιπτώσεις και θα διεξαχθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία, παρουσία συμβολαιογράφων και δικηγόρων, ενώ τα έσοδα από τα sms θα πάνε απευθείας στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στη συνέχεια, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα το ταχύτερο δυνατόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ