Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Λίαμ Μίλερ
Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 36χρονου Λίαμ Μίλερ, που έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας.
Την είδηση για την απώλεια του Ιρλανδού μέσου ανακοίνωσαν οι δύο σημαντικότεροι σύλλογοι στην καριέρα του εκλιπόντος, η Σέλτικ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Όλοι στη Σέλτικ πληροφορήθηκαν με λύπη τον θάνατο του πρώην μέσου της ομάδας, Λίαμ Μίλερ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή την ώρα. Αναπαύσου εν ειρήνη Λίαμ» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «καθολικών».
Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Πληροφορηθήκαμε με εξαιρετικά μεγάλη λύπη τον τραγικό θάνατο του πρώην μέσου μας, Λίαμ Μίλερ. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά συλλυπητήριά μας στους αγαπημένους του σε αυτή τη δύσκολη ώρα».
Ο Μίλερ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Σέλτικ το 2000, ενώ το 2004 υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αγωνίστηκε ακόμη σε Άαρχους, Λιντς, Σάντερλαντ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν, Περθ Γκλόρι, Μπρισμπέιν Ρόαρ, Μέλμπουρν Σίτι, Κορκ Σίτι και Γουίλμινγκτον Χάμερχεντς.
SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00