ΣΠΟΡ

NBA: Τα μαγικά του «τριπλού» Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετά (vids)

NBA: Τα μαγικά του «τριπλού» Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετά (vids)
Ο "Greek Freak" ήταν απολαυστικός αλλά οι Μπακς δεν τα κατάφεραν Facebook: Bucks

Ιστορία… έγραψε για μία ακόμα φορά στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς σημείωσε το 9ο triple double με τους Μπακς, ξεπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τα «Ελάφια» από την ήττα 134-123 από τους Νάγκετς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν για μία ακόμα φορά ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μιλγουόκι. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν την δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του All Star Game του NBA που θα γίνει στο Λος Άντζελες, κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα ρεκόρ με την φανέλα των Μπακς.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Νάγκετς, ο «Greek Freak» σημείωσε triple double με 36 πόντους, 13 ασίστ, 11 ριμπάουντ και 3 τάπες σε 39 λεπτά, αλλά οι μόνες του βοήθειες ήταν από τους Μπλέντσο (27 π.) και Μίντλετον (17 π.) την στιγμή που ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε… όργια για τους Νάγκετς.

Ο άσος της ομάδας του Ντένβερ ήταν απολαυστικός έχοντας 30 πόντους, κατεβάζοντας 15 ριμπάουντ και μοιράζοντας 17 ασίστ, κάνοντας κι αυτός triple double, αλλά οι Νάγκετς με τρομερό ποσοστό από την γραμμή των τριπόντων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Μπακς.

Στο άλλο ματς της βραδιάς στο NBA οι Τίμπεργουλβς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Λέικερς 119-111. Ο Γκίμπσον έκανε ρεκόρ καριέρας με 28 πόντους, ενώ double double σημείωσε ο Τάους με 10 πόντους και 19 ριμπάουντ. Αυτός που προσπάθησε περισσότερο για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο Ραντλ με 23 πόντους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ