ΣΠΟΡ

H «κούρσα της μιας ανάσας» σήμερα στον Ιππόδρομο

H «κούρσα της μιας ανάσας» σήμερα στον Ιππόδρομο

Με 8 συνολικά ιπποδρομίες θα υποδεχτεί ο ιππόδρομος Αθηνών το κοινό σήμερα Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου. Οι οκτώ ιπποδρομίες ξεκινούν στις 5 μ.μ., ενώ το μπαρ του 5ου ορόφου θα παραμείνει ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην «κούρσα της μιας ανάσας», την ιπποδρομία των 1000 μ., η οποία έχει συγκεντρώσει δύο νικητές Κυπέλλων Ταχύτητας, έναν νικητή GRAND PRIX 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και έναν νικητή Ντέρμπυ. Η κούρσα αποτελεί μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του Κυπέλλου Ταχύτητος που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου και θα αναδείξει τον καλύτερο σπρίντερ του 2018.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, οι αναμετρήσεις των αλόγων στα 1.300 μ., 1,200 μ. και 1.800 μ., οι οποίες συγκεντρώνουν «δυνατά» ονόματα στις συμμετοχές. Στις αναμετρήσεις των 1.800μ., μάλιστα, θα διαγωνιστούν ξανά ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, μετά τον πρόσφατο θρίαμβό του στο Κύπελλο Νέου Έτους, και ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ, ο οποίος προέρχεται από νίκη στην πρώτη συμμετοχή του στην Ελλάδα.

Την πρώτη συμμετοχή τους σε ιπποδρομίες πραγματοποιούν την Παρασκευή οι ΚΟΥΑΤΡΟ ΜΠΕΛΛΑ, ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ, ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ, ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ και ΝΕΪΣΑΝ, ενώ η ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ από το εξωτερικό, εμφανίζεται, επίσης, για πρώτη φορά.

Χιλιάδες επισκέπτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Ιππόδρομο

Περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Ιππόδρομο Αθηνών σε μία ημέρα γεμάτη χαρά, παιχνίδι και πολλούς χαρταετούς. Μικροί και μεγάλοι από το Δήμο Μαρκόπουλου, αλλά και όλη την υπόλοιπη Αττική έζησαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στις ειδικές δραστηριότητες που είχε ετοιμάσει η Ιπποδρομίες Α.Ε. στην καταπράσινη κεντρική αλάνα του Ιπποδρόμου.

Εκατοντάδες χαρταετοί γέμισαν τον ουρανό πάνω από τον Ιππόδρομο με τα «χταπόδια» των 30 μέτρων και τις άλλες χρωματιστές ευφάνταστες κατασκευές να κλέβουν την παράσταση. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν το δικό τους χαρταετό-πεταλούδα και να απολαύσουν βόλτες με ποδήλατα και πανέμορφα πόνυ στους χώρους του Ιπποδρόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ