ΣΠΟΡ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόρος ο Αντωνίου

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόρος ο Αντωνίου
Ο Γιάννης Αντωνίου θα μπει στο στάδιο της Πιονγκτσάνγκ με την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης των Αγώνων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/VASSIL DONEV

Ο πρωταθλητής του αλπικού σκι, Γιάννης Αντωνίου, θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας.

Δύο ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ και σήμερα η ΕΟΕ ανακοίνωσε τον αθλητή, ο οποίος θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή λήξης της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (13:00). Αυτός θα είναι ο πρωταθλητής του αλπικού σκι, Γιάννης Αντωνίου.

Ο Αντωνίου είναι 23 ετών (27/1/1995), έχει ύψος 1,85 μέτρα και βάρος 87 κιλά κι αυτή είναι η «παρθενική» συμμετοχή του σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς. Γεννήθηκε στη Λαμία, είναι αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, ξεκίνησε το σκι σε ηλικία 3 ετών, είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και ζει στην Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής: «Στην Τελετή Λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 13:00 ώρα Ελλάδας, Σημαιοφόρος της Ελληνικής ομάδας θα είναι ο αθλητής του Αλπικού Σκι Γιάννης Αντωνίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ