Έβδομη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων η Κορακάκη
Την έβδομη θέση κατέλαβε η Άννα Κορακάκη στο πιστόλι 10μ., στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων, στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε καλά τον αγώνα της και στον προκριματικό κατετάγη 3η με 579 βαθμούς, αλλά στον τελικό ξεκίνησε άσχημα και αποκλείστηκε μετά από μόλις τρεις γύρους, παίρνοντας την έβδομη θέση με 134.2 β.
Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Σελίν Γκομπερβίγ από τη Γαλλία.
Η Κορακάκη μαζί με τον Γιώργο Γαμπιεράκη αγωνίστηκαν και στο μικτό αγώνισμα του πιστολιού 10μ., καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση μεταξύ 50 ζευγαριών.
Στον ίδιο αγώνα, η Δήμητρα Παπακανέλλου κατετάγη 36η στον προκριματικό με 561 βαθμούς και η Δανάη Λάμπρου 65η με 547. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Γιώργος Γαμπιεράκης κατετάγη 62ος με 565β.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11 Ιουνίου)
06:30
Φοροδιαφυγή: Ποια τα νέα αυστηρά μέτρα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες από την ΑΑΔΕ
06:00
Πώς μπορούν να προστατευθούν οι ιδιοκτήτες από τις ζημιές που προκαλούν ενοικιαστές
05:00
ΔΥΠΑ: Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους συνταξιούχους του κοινωνικού τουρισμού
04:00