ΣΠΟΡ

Τι κατέγραψε ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο φύλλο αγώνα

Τι κατέγραψε ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο φύλλο αγώνα
ΕUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα κι έπειτα από «μαραθώνιο» διαβουλεύσεων έκλεισε ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος το φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ.

Αν και το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρέφερι της αναμέτρησης, έχει καταγράψει σε αυτό τη ρίψη του ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία, που προκάλεσε τον τραυματισμό του και την αναβολή, τελικά, του αγώνα.

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος κατέγραψε λεπτομερώς τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβάνοντας στην έκθεσή του και την διάγνωση του γιατρού του αγώνα, που σύμφωνα με πληροφορίες κάνει λόγο για εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος του Ισπανού τεχνικού.

Ο ρέφερι του συνδέσμου Τρικάλων έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνα και την αντίδραση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» ο οποίος ανέφερε πως ζαλιζόταν.

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα, που έχει ήδη σταλεί ηλεκτρονικά στη Λίγκα, αναμένονται τη Δευτέρα, οπότε και θα ενημερωθούν αναλυτικά οι δυο ομάδες για τα όσα αναφέρονται σε αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ