ΠΑΟΚ: Αμφισβητεί Γκαρθία! «Κανένας τραυματισμός» (vid)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί και επίσημα πως ο Όσκαρ Γκαρθία τραυματίστηκε στο πρόσωπο πριν την σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Το ματς της 23ης αγωνιστικής στην Τούμπα δεν πραγματοποιήθηκε μια και κατά την είσοδο των ομάδων, ένα ρολό ταμειακής μηχανής χτύπησε στο πρόσωπο τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, ο Ίβηρας πέρασε το βράδυ της Κυριακής (25/2) στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο και την Δευτέρα (26/2) επέστρεψε στην Αθήνα.
Περίπου τρεις μέρες αργότερα, το πρωί της Τετάρτης (28/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί και επίσημα τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, καθώς ανέβασε βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς στα social media υποστηρίζοντας πως ουδέποτε χτύπησε στο πρόσωπο ο Ισπανός τεχνικός, ενώ υπάρχει και ειρωνικό hashtag: #prayforOscar.
Δείτε…
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 4,4 εκατ. ευρώ
22:07
Με «όπλο» την υπομονή, η επιστροφή των αδειούχων: Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου, γεμάτα τα λιμάνια
22:06
Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε η 41χρονη τουρίστρια που κατέρρευσε σε πεζοπορία στα Φαλάσαρνα
21:54
Μία σύλληψη για την πυρκαγιά στη Σαλαμίνα: Προκλήθηκαν σπινθήρες από ηλεκτροκόλληση
21:40