Θλίψη στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντάβιντε Αστόρι
Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (4/3) άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα σε ηλικία 31 ετών.
Ο Ιταλός αμυντικός και διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν στην αποστολή των «βιόλα» για την αναμέτρηση της Serie A με την Ουντινέζε, ωστόσο, το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η λίγκα αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι στο Ούντινε, που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16:00. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.
«Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως ο αρχηγός της, Νταβίντε Αστόρι άφησε την τελευταία του πνοή», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας. Και συνεχίζει: «Στέλνουμε όλες μας τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ζητούμε την διακριτικότητα του Τύπου».
Χέγκσεθ: Θέλουμε να καταστρέψουμε τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν - Ο κόσμος να ευχαριστεί τον Τραμπ
14:42
Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για απάτη μέσω παραπλανητικών μηνυμάτων – Τι να προσέξουν οι πολίτες
14:42
Έρχεται voucher 3.000 ευρώ για κάθε πρατήριο καυσίμων - Τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης
14:35
Μετσόλα: Αν η ΕΕ θέλει να μιλά «τη γλώσσα της ισχύος», πρέπει να εδραιωθεί ως οικονομική δύναμη
14:33