Μπαλοτέλι κατά γερουσιαστή του αντιμεταναστευτικού κόμματος: Ίσως δεν του είπαν ότι είναι μαύρος
Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Μάριο Μπαλοτέλι, με μήνυμά του στο Instagram, έψεξε τον Τόνι Ογουόμπι, εκλεγμένο γερουσιαστή με το ψηφοδέλτιο της Λέγκα που τάσσεται υπέρ της απέλασης των παράτυπων μεταναστών.
«Ίσως εγώ είμαι τυφλός ή ίσως δεν του το είπαν ακόμη ότι είναι μαύρος. Ντροπή!!!», έγραψε ο ιταλός διεθνής για τον Ογουόμπι.
O ιταλικός Τύπος υπενθυμίζει ότι ο Μπαλοτέλι έχει γίνει πολλές φορές θύμα ρατσιστικών συμπεριφορών στα στάδια ακόμη και με μπανάνες που ρατσιστές φίλαθλοι του πέταξαν από τις κερκίδες.
Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες του Σαλβίνι με τον Ιγουόμπι, στις οποίες φορούν μπλουζάκια με την επιγραφή: «στοπ στην εισβολή», αναφορικά με τις ροές μεταναστών και προσφύγων.

Η ανάρτηση του Μάριο Μπαλοτέλι στο Instagram
Φορολογικές Δηλώσεις: Μέχρι τις 24 Ιουλίου η προθεσμία - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
00:30
Τέλος στις διπλωματικές σχέσεις Νικαράγουας - Ιταλίας: Στο επίκεντρο η υπόθεση Καζιμίρι
23:59
Τραγωδία στην Αλγερία: 11 παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε ορφανοτροφείο
23:51
Ηράκλειο Κρήτης: Στη ΜΕΘ νεαρή που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο ανατράπηκε
23:40