ΣΠΟΡ

Συνάντηση με τον Βασιλειάδη ζήτησε η Nova

Συνάντηση με τον Βασιλειάδη ζήτησε η Nova
Άμεση συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ζητά η συνδρομητική πλατφόρμα. Eurokinissi Sports

Το συνδρομητικό κανάλι έχει στείλει επιστολή από την Πέμπτη (15/03) με την οποία ζητά τάχιστα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η τηλεοπτική, συνδρομητική, πλατφόρμα που έχει τα δικαιώματα προβολής του ελληνικού πρωταθλήματος ζήτησε με την επιστολή της να συναντηθεί με τον υφυπουργό έτσι ώστε να εκφράσει τις απόψεις της και να ζητήσει την άμεση επανέναρξη των αγώνων της Super League.

Αρχικά η Nova είχε την πρόθεση να συμπορευτεί προς αυτή την κατεύθυνση μαζί με τη Super League, όμως, από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή δεν είχε την ίδια γνώμη με το συνδρομητικό κανάλι για την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα, έστειλε από μόνη της την επιστολή στον Γιώργο Βασιλειάδη.

Αυτό συνέβη, προφανώς, γιατί τα έσοδα έχουν μειωθεί κατακόρυφα για το κανάλι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγώνες για να τους προβάλλει και να έχει χρήματα από τις διαφημίσεις και τους υπόλοιπους πόρους. Μάλιστα, η Nova σύμφωνα με όσα έχουν υπογραφεί μεταξύ αυτής, των ομάδων και της Λίγκας, μπορεί να ενεργοποιήσει ρήτρες που φτάνουν ακόμα και στο 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που δεν διεξάγεται. Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα προφανώς θα το έχουν οι ομάδες και ο συνεταιρισμός της Super League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ