ΣΠΟΡ

Δεν… τα βρίσκουν Ρονάλντο και ισπανική εφορία

Δεν… τα βρίσκουν Ρονάλντο και ισπανική εφορία
Δεν συμφώνησε με την εφορία της Ισπανίας ο Κριστιάο Ρονάλντο... ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/Rodrigo Jimenez

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ερευνάται για φοροδιαφυγή και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε διαπραγματεύσεις με τις ισπανικές φορολογικές αρχές που αποδείχθηκαν άκαρπες.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», ο Κριστιάνο Ρονάλντο ελέγχεται για φερόμενη φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, μπήκε σε συζητήσεις με τις ισπανικές αρχές έτσι ώστε να κλείσει η υπόθεση και να αποφύγει τις όποιες ποινές, πλην όμως οι συζητήσεις δεν απέφεραν καρπούς.

Οι πληροφορίες των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν πως ο Ρονάλντο πρόσφερε την άμεση καταβολή 3,8 εκατ. ευρώ. Μια προσφορά που απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα από τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας. Το ποσό χαρακτηρίστηκε «ασήμαντο σε σύγκριση με τη φερόμενη φοροδιαφυγή». Από τη στιγμή που έγινε αυτό, και αν αποδειχθεί πως όντως έχει γίνει φοροδιαφυγή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό που ανέρχεται στα 25.693.315,39 ευρώ, το αρχικό ποσό δηλαδή μαζί με το πρόστιμο που θα του επιβληθεί…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ