ΣΠΟΡ

NBA: Νικητής ο ΛεΜπρόν στην επική «μάχη» με τον Γιάννη (vids)

NBA: Νικητής ο ΛεΜπρόν στην επική «μάχη» με τον Γιάννη (vids)
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν νικητής στη «μάχη» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Milwaukee Bucks Instagram account

Ο Γιάνης Αντετοκούνμπο έκανε μυθική εμφάνιση στο Κλίβελαντ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό στους Μιλγουόκι Μπακς να αποφύγουν την ήττα από τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.

Μια ακόμα μυθική εμφάνιση στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ σημείωσε 37 πόντους, είχε 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη σε 38’ παρουσίας στο παρκέ, έχοντας απέναντί του τον «Βασιλιά», ΛεΜπρόν Τζέιμς. Οι Μιλγουόκι Μπακς παρά τη φοβερή βραδιά του «Greek Freak» δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν 124-117 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για τους οποίους ο Τζέιμς είχε 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, κάνοντας το 16ο triple-double της φετινής σεζόν και 71ο στην τεράστια καριέρα του.

Η κόντρα του «Giannis» με τον ΛεΜπρόν για ακόμα μια φορά ήταν και η… είδηση της βραδιάς για το ΝΒΑ, με τον Έλληνα άσο όμως να είναι απελπιστικά μόνος του αφού δεν τον ακολούθησε σε απόδοση κανένας συμπαίκτης του πλην του Κρις Μίντλεντον που έφτασε στους 30 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμπο στην τελευταία περίοδο είχε 19 πόντους, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση με τα «Ελάφια».

Στα άλλα ματς της βραδιάς στο ΝΒΑ, οι Ιντιάνα Πέισερς σε ένα χορταστικό ματς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν 110-100 εντός έδρας και βελτίωσαν το ρεκό τους φτάνοντας στο 41-30.

Στη Φιλαντέλφια, οι Σίξερς υποδέχθηκαν τους Σάρλοτ Χόρνετς. Η επικράτηση των γηπεδούχων ήρθε με το τελικό 108-94, με τον Τζόλ Εμπίντ να έχει 25 πόντους και 19 ριμπάουντ για τους νικητές.

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο Μπρούκλιν, εκεί όπου οι γηπεδούχοι Νετς επικράτησαν δύσκολα 118-115 των Μέμφις Γκρίζλις. Για τους νικητές είχαν δυο παίκτες 22 πόντους (Κραμπ και ΛεΒερ) ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε με 19 ο Άντριου Χάρισον.

Το... ματς της χρονιάς, έγινε στο Μαϊάμι εκεί όπου οι Χιτ χρειάστηκαν δυο παρατάσεις για να «λυγίσουν» 149-141 τους Νάγκετς! Το παιχνίδι ήταν... μυθικό με τον Κέλι Ολίνικ να έχει 30 πόντους για τους νικητές και τον Νίκολα Γιόκιτς να έχει 34 για τους ηττημένους!

Στη Νέα Υόρκη, σε μια παραδοσιακή κόντρα... άλλων εποχών στο ΝΒΑ, οι Νικς υποδέχθηκαν τους Μπουλς και δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν 110-92 με κορυφαίο τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ ο οποίος είχε 22 πόντους.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και νίκησαν 89-75, με κορυφαίο τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ που είχε 33 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Τέλος, στο Σακραμέντο οι Ντιτρόιτ Πίστονς έκαναν και το μοναδικό... διπλό της βραδιάς, κερδίζοντας 106-90 τους Κινγκς με τον Μπλέικ Γκρίφιν να είναι καθοριστικός έχοντας 26 πόντους και 7 ασίστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ