ΣΠΟΡ

Επιμένει στη διακοπή ο Βασιλειάδης, ορατό το GREXIT

Επιμένει στη διακοπή ο Βασιλειάδης, ορατό το GREXIT
Αδιέξοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού δεν υπέγραψαν όλες οι ΠΑΕ το δεσμευτικό έγγραφο Βασιλειάδη. Eurokinissi Sports

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εμμένει στη στάση του να μην υπάρξει αγωνιστική δράση στη Super League μέχρι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, την ώρα που FIFA και UEFA έχουν δώσει διορία που εκπνέει και δεν αποκλείεται να επιβάλλουν κυρώσεις στην Ελλάδα.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, από την Τετάρτη (21/03) έχει αποστείλει επιστολή στις ΠΑΕ στην οποία περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι όροι τους οποίους θα πρέπει να αποδεχθούν έτσι ώστε να αρχίσει ξανά η δράση στη Super League. Οι περισσότερες ΠΑΕ υπέγραψαν τους όρους του Υφυπουργού, υπήρξαν όμως και ομάδες που δεν τους αποδέχθηκαν. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και η Ξάνθη αλλά και ο Παναθηναϊκός που απάντησε με μια «ναι μεν, αλλά…» στάση και μια δική του επιστολή, ήταν αυτοί που δεν συμφώνησαν απόλυτα με τον Βασιλειάδη.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η απόλυτη συμφωνία όλων των ΠΑΕ, ο Υφυπουργός θα επιμείνει στη στάση του να μην παίζεται ποδόσφαιρο. «Κύκλοι» του Γιώργου Βασιλειάδη, μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχει κι ενόχληση από πλευράς του για τη συγκεκριμένη στάση των ομάδων. Την ίδια ώρα, η FIFA έχει δώσει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (23/03) έτσι ώστε να πάρει στα χέρια τις το τελικό έγγραφο με τις υπογραφές των ομάδων. Από τη στιγμή που αυτό δεν θα φτάσει στην παγκόσμια ομοσπονδία, όλα δείχνουν πως το GREXIT είναι πιο ορατό από ποτέ.

Προφανώς και από τη στιγμή που δεν υπέγραψαν όλες οι ομάδες το δεσμευτικό έγγραφο, είναι προφανές πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει αγωνιστική δράση το τριήμερο 31 Μαρτίου και 1 – 2 Απριλίου, όπως ανέφεραν οι αισιόδοξες προβλέψεις. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως το έγγραφο αυτό, η ΕΠΟ θα πρέπει να το στείλει και στους Χέρμπερτ Χούμπελ και UEFA εκτός από τη FIFA. Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει πλήρης ομοφωνία μεταξύ των ομάδων τα πράγματα παίρνουν διαφορετική, κι επικίνδυνη, τροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ