Η πρώτη προπόνηση του Γιουσέιν Μπολτ με την Ντόρτμουντ
Ο Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Ντόρτμουντ, όπου προπονείται, στην προσπάθειά του να μπει στην ομάδα.
Στις εξέδρες βρίσκονται περισσότερα από 1.000 άτομα και μεταξύ αυτών πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, που θέλησαν να παρακολουθήσουν τον Τζαμαϊκανό θρύλο των δρόμων ταχύτητας, στην πρώτη ...σοβαρή ποδοσφαιρική του απόπειρα.
Ο Μπολτ προσπαθεί να ενταχθεί στα παιχνίδια κατοχής μπάλας και στις ασκήσεις τακτικής, με τους παίκτες της Ντόρτμουντ, να φαίνονται πρόθυμοι να εξηγήσουν στον Τζαμαϊκανό δρομέα, τι πρέπει να κάνει για να ακολουθήσει το πρόγραμμα.
Παρά την εντυπωσιακή του φυσική κατάσταση και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του στα σπριντ, ο Μπολτ φαίνεται λίγο κουρασμένος, καθώς η ποδοσφαιρική προπόνηση δεν έχει καμία σχέση με όσα έκανε μέχρι πρότινος ο διάσημος αστέρας για να φθάσει στην κορυφή του κόσμου.
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40
Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για το 2026: Θα εργαζόμαστε αδιάκοπα για να κάνουμε την Ευρώπη πιο δυνατή
07:30
Με drone show και αθόρυβα πυροτεχνήματα η Αθήνα υποδέχθηκε το 2026 σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως
07:27
Πώς ο πλανήτης υποδέχτηκε το 2026: Πυροτεχνήματα, παγωμένες βουτιές και θεαματικά σόου - Δείτε βίντεο
07:16