Στις 20 Μαΐου ο νέος προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα»
Μέχρι τις 20 Μαΐου θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της εθνικής Ιταλίας, για να μάθουν τον νέο προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα».
«Θα ανακοινώσουμε το όνομα του νέου προπονητή στις 20 Μαΐου», δήλωσε σχετικά ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, που έχει αναλάβει από την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, να βρει τον αντικαταστάτη του Τζαν Πιέρο Βεντούρα, στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας.
Ο έμπειρος τεχνικός, αποτέλεσε παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον αποκλεισμό-σοκ από τα τελικά του Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, εκτελεί ο προπονητής της εθνικής U-21, Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο, ο οποίος καθοδήγησε την Ιταλία, στην ήττα με 2-0 από την Αργεντινή, σε φιλική αναμέτρηση.
«Εάν θα έχουμε την πιθανότητα να βρούμε κάποιον καλύτερο από τον Ντι Μπιάτζιο -και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί- θα το κάνουμε», πρόσθεσε με νόημα ο πρώην άσος της Μίλαν.
Όσον αφορά στους υποψήφιους να καθίσουν στον ιταλικό πάγκο, η φημολογία είναι έντονη με τα ονόματα των Αντόνιο Κόντε, Ρομπέρτο Μαντσίνι, Κλαούντιο Ρανιέρι και Κάρλο Αντσελότι, να κυριαρχούν.
Ένοχος ο 46χρονος για εμπρησμό στον Ασπρόπυργο - Του επεβλήθη και πρόστιμο 4.150 ευρώ
14:36
Νέο κύμα αεροπορικών επιδρομών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ στο Ιράν
14:24
Θεσσαλονίκη: Θραύση αγωγού στη Βασιλίσσης Όλγας - Πότε θα αποκατασταθεί η ύδρευση
14:19
Βέλγιο: Στο νοσοκομείο 28 εργάτες λόγω διαρροής χημικού από φορτηγό πλοίο στο λιμάνι της Αμβέρσα
14:10