Ανακοινώνει την επανέναρξη της Super League ο Βασιλειάδης
Μετά την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Super League, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επανέναρξη της δραστηριότητας στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Super League για αποδοχή των όρων που έθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, έτσι ώστε να παιχτεί και πάλι ποδόσφαιρο, ο Υφυπουργός είναι έτοιμος να ανακοινώσει κι επίσημα την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε επίσημη ενημέρωση για τις αποφάσεις της Λίγκας αλλά και επιστολή από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στην οποία παρουσιάζονται όλες οι προτάσεις της ομοσπονδίας για το άθλημα.
Οι επόμενες κινήσεις του Υφυπουργού, είναι να ενημερώσει της FIFA και UEFA για τις τελευταίες εξελίξεις και ακολούθως το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, θα ανακοινώσει την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ιωάννινα: Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του και συνελήφθη
12:31
Νέα έκρηξη στην Αίτνα: Εντυπωσιακή ροή λάβας στην κοιλάδα Βάλε ντελ Μπόβε (pics&vid)
12:22
Stranger Things: Ένα επικό και βαθιά συγκινητικό φινάλε κλείνει οριστικά έναν τηλεοπτικό μύθο
12:14
Υπουργείο Παιδείας: Διεγράφησαν 308.605 «αιώνιοι φοιτητές» - Ολοκληρώθηκε η α' φάση εκκαθάρισης
12:04