ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: «Άκυρο» από οπαδούς για υποβιβασμό, ελπίδα ο Δ. Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: «Άκυρο» από οπαδούς για υποβιβασμό, ελπίδα ο Δ. Γιαννακόπουλος
Κατάμεστο το "Παύλος Γιαννακόπουλος" EUROKINISSI

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καταγγέλλουν το πλάνο υποβιβασμού της ομάδας και θεωρούν μοναδική λύση την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/3) το «Παύλος Γιαννακόπουλος» γέμισε ασφυκτικά από τους φιλάθλους των «πράσινων» οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 13 για την επόμενη… μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Όσοι πήραν το λόγο υποστήριξαν πως «βλέπουν» πλάνο υποβιβασμό της ΠΑΕ από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τονίζοντας πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να δώσει λύσεις.

Από τα όσα ακούστηκαν, λοιπόν, οι υποστηρικτές του «τριφυλλιού» θεωρούν πως παίζεται μέχρι και πολιτικό παιχνίδι στις «πλάτες» του Παναθηναϊκού. Έγινε πρόταση, λοιπόν, να σταλούν επιστολές σε όλες τις παρατάξεις και ειδικά στη Ν.Δ., στην οποία θα καταγγέλλεται ο Γιάννης Αλαφούζος για ξεκάθαρη πρόθεση (όπως τόνισαν οι οπαδοί) υποβιβασμού του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με το μέλλον, τώρα, όλοι συμφώνησαν πως μόνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αυτός που εμπράκτως έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του και πως μόνο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μπορεί αυτή τη στιγμή να δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα του συλλόγου, μέσω της πρότασης για το πρότζεκτ «Athens Alive». Μάλιστα ακούστηκε και το γνωστό σύνθημα υπέρ του κ. Γιαννακόπουλου, ενώ υπήρξαν προτάσεις ακόμη και για να πάει ο κόσμος έξω απ’ το σπίτι του για να τον αποθεώσει και με αυτό τον τρόπο να του δείξουν οι οπαδοί πως τον στηρίζουν!

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέλευση, ο κόσμος έκλεισε συμβολικά την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ως μια πρώτη κίνηση αντίδρασης για όσα γίνονται στην ομάδα. Επίσης, υπήρξαν πολλά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ ακούστηκαν μόνο αρνητικά σχόλια για μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, τωρινά και… πρόσφατα (π.χ. Κωνσταντίνου, Παναγόπουλο, Μπαλωμένου κτλ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ