Basket League: Βήμα παραμονής για τον Πανιώνιο
Ημέρα των γηπεδούχων ήταν το Σάββατο στην Basket League, καθώς και στις τέσσερις αναμετρήσεις επικράτησαν οι ομάδες που έπαιζαν στο γήπεδό τους.
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος νίκησε το Λαύριο με 72-71 κι έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Νωρίτερα, η Κύμη «λύγισε» τα Τρίκαλα με 72-63 και πλέον πλησιάζει ακόμα περισσότερο τα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πολύ κοντά στον υποβιβασμό τους και μαθηματικά.
Μονόλογος ήταν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς οι γηπεδούχοι διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 92-63 και πλέον η ομάδα της Πελοποννήσου κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Πολύ σημαντικό το ροζ φύλλο αγώνα που πήρε ο ΓΛ Φάρος επί του Κολοσσού Ρόδου με 79-77, χάρη σε τρίποντο του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ λίγο πριν το φινάλε.
Δείτε τη βαθμολογία στην παρακάτω εικόνα:

SPONSORED
Το Ισραήλ «θα συνεχίσει να επιχειρεί» στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ δηλώνει ο υπουργός Άμυνας
19:27
Σε ύφεση η φωτιά στο Λουτράκι – Συνελήφθη 70χρονος Γάλλος που εκτελούσε εργασίες
19:19
Απεγκλωβισμός τραυματισμένου ατόμου μετά από τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος
19:10
Συνελήφθη φυγόποινος στο Αγρίνιο – Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις
19:02