ΣΠΟΡ

Επιτροπή των ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτική «στέγη»

Επιτροπή των ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτική «στέγη»
Λύση στο πρόβλημα των τηλεοπτικών συμβολαίων αναζητούν οι... άστεγες ΠΑΕ της λίγκας. Eurokinissi Sports

Οι οκτώ ΠΑΕ της Super League που δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά και οι Άρης και ΟΦΗ που αναμένεται να ανέβουν από τη Football League, είχαν συνάντηση για να δημιουργηθεί επιτροπή που θα αναζητήσει την επόμενη, κοινή, «στέγη» τους.

Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκπρόσωποί τους, μάλιστα τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, είχαν ραντεβού για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Στη συνάντηση έδωσε το «παρών» κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ τηλεφωνικά συμμετείχε κι εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι δυο τελευταίοι συμμετείχαν καθώς όλα δείχνουν πως από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στη Super League.

Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να δημιουργηθεί μια επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι Αλαφούζος, Σπανός, Καρυπίδης και Μονεμβασιώτης, έτσι ώστε να γίνουν συζητήσεις με Nova και ΕΡΤ για να βρεθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες από το ίδιο κανάλι. Το έγγραφο που υπέγραψαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ, δεν βρήκε σύμφωνη μόνο την ΠΑΕ Ξάνθη η οποία και δεν υπέγραψε. Αξίζει να σημειωθεί πως αποφασίστηκε ακόμα ότι αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τα τηλεοπτικά των ομάδων, αυτές θα μπλοκάρουν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ