ΣΠΟΡ

Basket League: Νίκησε τον Άρη και συνεχίζει ο Παναθηναϊκός Superfoods

Basket League: Νίκησε τον Άρη και συνεχίζει ο Παναθηναϊκός Superfoods
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο καρφώνει δυνατά στο καλάθι του Άρη. Eurokinissi Sports

Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε τον Άρη στο ΟΑΚΑ με 84-63, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν 27-18 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παρέμειναν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν έχαναν με 41-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγειρε οριστικά και αμετάκλητα υπέρ του «τριφυλλιού» που με επιμέρους σκορ 28-12 ξέφυγε με διαφορά 27 πόντων (69-42). Οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα και πρόσωπα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και τελικά έφτασαν στις 21 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με 84-63.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν ο Μάρκους Ντένμον με 18 πόντους, ενώ σκόραραν και οι δώδεκα αθλητές που χρησιμοποίησε ο Τσάβι Πασκουάλ. Για τους ηττημένους ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σημείωσε 14 πόντους.

Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης (5/4) με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, ενώ το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την Τρίτη του Πάσχα (10/4) και την Τετάρτη (11/4).

Δείτε τη βαθμολογία στην παρακάτω εικόνα:

vathm

ΔΗΜΟΦΙΛΗ