ΣΠΟΡ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)
Το γκολ της χρονιάς από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, «κέντρισε» το ενδιαφέρον του ΛεΜπρόν! ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/ANDREA DI MARCO

Το απίθανο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους, έκανε ακόμα και τον κορυφαίο σούπερ σταρ του NBA να υποκλιθεί στον τεράστιο Πορτογάλο άσο των ποδοσφαιρικών γηπέδων.

Για ακόμα μια φορά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το ωραιότερο γκολ της χρονιάς στον αγώνα της Γιουβέντους με τους «μερένχες» στο Τορίνο το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Ένα γκολ που είναι πιθανότατα κι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών στην ιστορία του Champions League, καθώς ο Πορτογάλος σηκώθηκε σε ύψος πάνω από 2,30μ. για να πιάσει ένα εντυπωσιακό ανάποδο «ψαλίδι» και να νικήσει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν διαμορφώνοντας το 0-2 για τη Ρεάλ, στο τελικό 0-3 των Ισπανών.

Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε ο Ρονάλντο χειροκρότησαν ακόμα και οι φίλοι της Γιουβέντους που ήταν στις κερκίδες του γηπέδου. Η φάση αυτή από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης κάνει τον γύρο του πλανήτη, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει… τρελαθεί και να αποθεώνει στα social media τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Συγκεκριμένα ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς έγραψε στο Instagram πως «δεν το διασκεδάσατε; Κριστιάνο, δεν είναι καν… δίκαιο. Άρρωστο!» ανεβάζοντας και τη φωτογραφία από το γκολ του σταρ της Ρεάλ!

https://www.instagram.com/p/BhH3esShNCD

ΔΗΜΟΦΙΛΗ