ATP: Ο Τσιτσιπάς στο Νο 69, στο Νο 48 η Σάκκαρη
Τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής όσο και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρίσκονται στις πρώτες 100 θέσεις της λίστας ATP στο τένις.
Τη Δευτέρα (9/4) ανακοινώθηκε από την ATP η λίστα με τους κορυφαίους τενίστες και τενίστριες στον κόσμο. Παρουσία στις πρώτες 100 θέσεις έχει η Ελλάδα, σε άνδρες και γυναίκες, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη αντίστοιχα.
Ο Τσιτσιπάς είναι στο Νο 69 με 767 βαθμούς στη λίστα των ανδρών με τον Ράφα Ναδάλ να παραμένει στην κορυφή και να τον ακολουθούν οι Φέντερερ, Τσίλιτς, Ζβέρεφ, Ντιμιτρόφ, Ντελ Πότρο, Τιμ, Άντερσον, Ίσνερ και Γκοφέν.
Ψηλότερα είναι στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται στο Νο 48, έχοντας πτώση μιας θέσης σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Κορυφαία παραμένει η Σιμόνα Χάλεπ και την ακολουθούν Βοζνιάκι, Μουγκουρούθα, Σβιτολίνα, Οσταπένκο, Πλίσκοβα, Γκαρσιά, Ουίλιαμς, Στέφενς και Κβίτοβα.
SPONSORED
Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σήμερα στην Αθήνα - Η διαδρομή και οι στάσεις
08:19
Ο Akylas και η σιωπηλή πικρία της 10ης θέσης στη Eurovision - Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό
08:10
Οι επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που κάνει τα όνειρά μας τόσο παράξενα
08:00
ΠΟΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κονγκό και Ουγκάντα λόγω επιδημίας Έμπολα
07:53