ΣΠΟΡ

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς (pics)

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς (pics)
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (10/04) έτσι ώστε να έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της νέας του ομάδας…

Από τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, όπως ανακοίνωσε επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, έφτασε στην Αθήνα.

Ο Μαρτίνς… προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση που ήρθε μέσω Βαρκελώνης από τη Λισαβόνα. Στην Αθήνα τον υποδέχθηκε εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κούλης Δουρέκας, ενώ όπως ήταν φυσικό στο αεροδρόμιο βρέθηκαν κι αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου. Ο Μαρτίνς, πάντως, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και έφυγε απευθείας για το ξενοδοχείο.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός θα… σηκώσει μανίκια και θα πιάσει δουλειά από την Τετάρτη, αφού θα αρχίσει να παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας στου Ρέντη και στη συνέχεια θα αρχίσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιά για τον Ολυμπιακό. Τα καθήκοντά του ως προπονητής των Πειραιωτών, άλλωστε, θα τα αναλάβει με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ