ΣΠΟΡ

Europa League: Ημιτελικά με τιτανομαχία στο Λονδίνο

Europa League: Ημιτελικά με τιτανομαχία στο Λονδίνο
Βγήκαν τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Europa League uefa.com

Μεγάλο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Europa League. Μαρσέιγ - Σάλτσμπουργκ το άλλο ζευγάρι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/4) στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Την διαδικασία ανέλαβε ο Ερίκ Αμπιντάλ, μια και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ο πρεσβευτής του τελικού που θα γίνει στο στάδιο της Λιόν στην Γαλλία.

Το πρώτο ζευγάρι που βγήκε δια χειρός του πρώην Γάλλου διεθνή άσου ήταν αυτό της Μαρσέιγ με την Σάλτσμπουργκ και το δεύτερο περιλαμβάνει την μονομαχία των δύο μεγάλων φαβορί για τον τίτλο, της Άρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 26 Απριλίου στην Μασσαλία και το Λονδίνο, ενώ οι επαναληπτικοί έχουν οριστεί για τις 3 Μαΐου στην Αυστρία και την Ισπανία, αντίστοιχα. Παράλληλα, ο νικητής του ζευγαριού της Μαρσέιγ με την Σάλτσμπουργκ θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου.

Συνοπτικά, η κλήρωση των ημιτελικών:
Μαρσέιγ - Σάλτσμπουργκ
Άρσεναλ - Ατλέτικο Μαδρίτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ