Μέτσοβο: Ηλικιωμένη «εισέβαλε» στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για τη… φασαρία!
Με το στόμα… ανοιχτό έμειναν παίκτες, προπονητές αλλά και θεατές, όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΣ Μετσόβου με τον Ολυμπιακό Βοτανικού μια γιαγιά «εισέβαλε» στο γήπεδο για να παραπονεθεί για τη φασαρία!
Η ηλικιωμένη γυναίκα, το σπίτι της οποίας βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο, ενοχλήθηκε από τις φωνές και αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα για να διαμαρτυρηθεί.
Μετά από σχετική παρότρυνση του προέδρου της ομάδας του Μετσόβου και αφού καταχειροκροτήθηκε από όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, η ηλικιωμένη αποχώρησε και ο αγώνας για την 29η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Β’ κατηγορίες της ΕΠΣ Ηπείρου συνεχίστηκε κανονικά.
Πηγή βίντεο: passports
ΚΟΣΜΟΣ
Στο νότιο Λίβανο ισραηλινές δυνάμεις: «Η Χεζμπολάχ θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της»
10:31
ΚΟΣΜΟΣ
Στο νότιο Λίβανο χερσαίες Ισραηλινές δυνάμεις: «Η Χεζμπολάχ θα πληρώσει τις συνέπειες» - Εκρήξεις σε Τεχεράνη και Βηρυτό
10:25
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα έρευνα: Αύξηση των περιστατικών καρκίνου του μαστού ως το 2050 - Μείωση θνησιμότητας στην Ελλάδα
10:24
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: «Θα πυρπολήσουμε όποιο πλοίο περάσει από τα Στενά του Ορμούζ», λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
10:20
ΑΓΟΡΕΣ