ΣΠΟΡ

Συνάντηση κορυφής Γιαννακόπουλου – Μπάουμαν

Συνάντηση κορυφής Γιαννακόπουλου – Μπάουμαν
Ο γενικός γραμματέας της FIBA θα είναι στην Αθήνα από την Πέμπτη και θα έχει συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, έτσι ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο Basketball Champions League της επόμενης περιόδου.

Το τριήμερο 4-6 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Final-4 του Basketball Champions League της FIBA στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ. Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, θα είναι στην Αθήνα από την Πέμπτη (03/05) και με την ευκαιρία της παρουσίας του εδώ για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, θα υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε αυτή τη συνάντηση κορυφής, οι δυο άνδρες αναμένεται να διερευνήσουν σε βάθος το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δυο πλευρών και την πιθανότητα της ένταξης του Παναθηναϊκού Superfoods στο Basketball Champions League από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, πριν γίνει γνωστό πως θα υπάρξει ραντεβού του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ με τον γενικό γραμματέα της FIBA, ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, είχε κάνει δηλώσεις σχετικά με το θέμα. «Δεν προτρέχω στο μέλλον. Όλες οι ομάδες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αγωνιστούν στο Champions League αντιμετωπίζονται από εμάς με τον τρόπο των συζητήσεων. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός φυσικά θα αντιμετωπιστεί όπως αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης», είπε μεταξύ άλλων ενώ ανέφερε:

«Με τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις. Και αυτή τη βδομάδα που βρίσκομαι εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε. Είναι σημαντική ευκαιρία για να εξετάσουμε από κοινού την προοπτική να αγωνιστεί στη διοργάνωση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ