ΑΕΚ: Στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίστηκε το «πάρτι»
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το βράδυ του Σαββάτου δεν εμπόδισαν τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ να γιορτάσουν με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Λίγη ώρα μετά την στέψη στο γήπεδο της Ριζούπολης, το «πάρτι» μεταφέρθηκε στους δρόμους με προορισμό το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί το πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές.
Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και η καταρρακτώδης βροχή δεν εμπόδισαν τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ να ακολουθήσουν το πούλμαν και με συνθήματα και καπνογόνα να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό.
Έξω από την «Αγια Σοφιά» οι παίκτες και ο κόσμος πανηγύριζαν και χόρευαν σα μικρά παιδιά, τραγουδούσαν τον ύμνο της ΑΕΚ, ενώ η ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές είχε σχεδόν «εξαφανιστεί» από την παρουσία των οπαδών.
Η «κούπα» στο ανοιχτό πούλμαν άρχισε να περιφέρεται, τα «όλε όλε» έδιναν κι έπαιρναν, ενώ τα καπνογόνα είχαν μετατρέψει κυριολεκτικά τη νύχτα σε μέρα. Όλοι οι παίκτες φίλησαν το κύπελλο του πρωταθλητή, ενώ οι οπαδοί αποθέωσαν έναν-έναν ξεχωριστά, όπως και τον Μανόλο Χιμένεθ.
SPONSORED
Ο Δένδιας με τις πρώτες εθελόντριες στο Στρατό: Λαμπρό παράδειγμα για την Ελλάδα
16:23
ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε φορτηγό από την Τουρκία με 5,6 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα - Όδευε προς Γαλλία
16:14
Παξοί: Υπό έλεγχο η φωτιά στα σκάφη - Έπεσε στη θάλασσα ο καπετάνιος αφού απομάκρυνε τους επιβάτες
16:05
Πέντε ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης για το 2026
15:56