Αυτοκτόνησε Έλληνας πρώην διαιτητής σε ηλικία 48 ετών
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου και του ελληνικού αθλητισμού στην είδηση της αυτοκτονίας του Γιώργου Αράπου.
Ο εκλιπών ήταν διαιτητής Β’ Εθνικής, όπου «σφύριξε» για οκτώ χρόνια σε αναμετρήσεις της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών του νησιού του Αιγαίου, ενώ εργαζόταν και ως νοσηλευτής.
Πριν από περίπου έναν μήνα είχε κλείσει τα 48 του χρόνια και την Τρίτη (9/5) αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, αφήνοντας πίσω τρία μικρά παιδιά. Μάλιστα, ανακοίνωση για την απώλειά του εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Σάμου.
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Σάμου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Συνδέσμου στην οικογένεια του.
Γιώργο θα είσαι για πάντα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας.
Καλό Ταξίδι».

Αύξηση έως 470 ευρώ στις συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους - Τι αλλάζει από την Παρασκευή
14:02
BofA: Τα αμερικανικά ομόλογα ασκούν πίεση στα ευρωπαϊκά επιτόκια
13:59
Ηράκλειο: Πήγε να καταγγείλει τον πρώην της και την περίμενε έξω από το αστυνομικό τμήμα
13:56
Η Ουκρανία «καταρρέει εκ των έσω», τονίζει το Κρεμλίνο μετά τις δηλώσεις Φεντόροφ για τον πόλεμο
13:46