ΣΠΟΡ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Χιμένεθ και Λουτσέσκου για τελικό

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Χιμένεθ και Λουτσέσκου για τελικό
Αυτά είναι τα πλάνα των τεχνικών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ EUROKINISSI / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Στην τελική… ευθεία είναι η προετοιμασία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το απόγευμα του Σαββάτου (12/5) στις 20:30.

Οι δύο προπονητές των «Δικέφαλων» ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την μεγάλη αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πανηγυρίσουν το νταμπλ, έπειτα από πολλά χρόνια, ενώ οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να κάνουν το 2Χ2 στους τελικούς με την ΑΕΚ και να κρατήσουν την κούπα στον Λευκό Πύργο.

Στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίζεται για μία θέση, κυρίως ελέω με την απουσία του Παναγιώτη Κονέ, λόγω τιμωρίας. Έτσι, σε σύστημα 4-2-3-1, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Μπακάκης, ο Χουλτ στο αριστερό και κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα είναι οι Βράνιες και Τσιγκρίσνκι.

Στην μεσαία γραμμή, ο Σιμόες αναμένεται να έχει ως… παρτενέρ τον Γαλανόπουλο. Στα αριστερά θα είναι ο Μπακασέτας, στα δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος και ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Αραούχο.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάλ Λουτσέσκου θα προτιμήσει κι αυτός το σύστημα 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα είναι στον «άσο», με τον Μάτος στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο. Οι Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος ο Μαουρίτσιο, με τον Σάκχοφ και τον Κάνιας να διεκδικούν την θέση, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Σε ρόλο οργανωτή θα είναι ο Πέλκας, στα δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Μακ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ