Euroleague: Υπέταξε τους μπλαουγκράνα στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ
Μεγάλης σημασίας νίκη που "σπάει" και τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες πέτυχε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα βρέθηκαν στο ημίχρονο μπροστά με 45-35.
Οι άμυνες δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την επιθετικότητα των ομάδων και έτσι το σκορ ανέβηκε πολύ ψηλά (93-86). Ο Ραντούλιτσα πέτυχε 25 πόντους για τους πράσινους ενώ ακολούθησε ο εξαιρετικός Δημήτρης Διαμαντίδης με 20 πόντους για τους νικητές.
Πλέον για τον Παναθηναϊκό ανοίγεται μπροστά του το ενδεχόμενο κατάληψης της 3ης θέσης στον όμιλο ενώ η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει την πρωτιά μαζί με την Λοκομοτίβ Κούμπαν.
SPONSORED
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατ. ευρώ
22:08
Το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ - Έκανε πράξη την απειλή του λόγω Λιβάνου
22:07
Πολύνεκρο ναυάγιο στη Μάλτα - Τουλάχιστον 10 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους
22:00
Πυροβολισμοί στο Μιζούρι: Εννέα τραυματίες - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
21:48