ΣΠΟΡ

Champions League: «Πέταξαν» για Κίεβο Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ

Champions League: «Πέταξαν» για Κίεβο Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ
Το τρόπαιο που θα διεκδικήσουν Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Οι δυο φιναλίστ του τελικού του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, αναχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/05) για το Κίεβο όπου το Σάββατο (26/05) θα γίνει το μεγάλο ματς στο «Ολιμπίνσκι».

Στο τέλος του δρόμου φτάνει το φετινό Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ είναι οι δυο ομάδες που έφτασαν ως τον τελικό και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το ποια θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ο τελικός θα γίνει στο Κίεβο, στο «Ολιμπίνσκι», το βράδυ του Σαββάτου (26/05) στις 21:45. Τόσο η «Βασίλισσα» όσο και οι «Reds», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στα προπονητικά τους κέντρα σε Μαδρίτη και Λίβερπουλ και πήραν τον δρόμο για την ουκρανική πρωτεύουσα. Παράλληλα, Ζινεντίν Ζιντάν και Γιούργκεν Κλοπ αντίστοιχα, έχουν κάνει γνωστές και τις αποστολές των ομάδων τους με όλα τα αστέρια τους να είναι στη διάθεσή τους.

Τόσο ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης όσο κι αυτός της Λίβερπουλ επέλεξαν από 24 ποδοσφαιριστές με όλα τα… βαριά χαρτιά να είναι διαθέσιμα και να έχουν μπει στα αεροπλάνα που απογειώθηκαν από Ισπανία και Αγγλία με προορισμό το Κίεβο. Προφανώς και στις αποστολές των δυο ομάδων, ξεχωρίζουν οι σούπερ σταρ τους, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ που όλοι περιμένουν να κάνουν το κάτι παραπάνω για Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Η Λίβερπουλ, ήταν αυτή που ξεκίνησε πρώτη το… μακρύ ταξίδι για την πόλη του τελικού του Champions League. Μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (23/05) στο «Μέλγουντ», ο Κλοπ έκανε γνωστή την αποστολή που αποτελείται από τους Κάριους, Κλάιν, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Χέντερσον, Κλαβαν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Ινγκς, Σολάνκε, Φίλιπς, Τζόουνς, Ουόρντ, Γούντμπερν, Καμάτσο, Αλεξάντερ-Άρνολντ. Η Λίβερπουλ «πέταξε» για το Κίεβο στο οποίο αναμενόταν στις 19:30, με μοναδική σοβαρή, αλλά ήδη γνωστή, απουσία να είναι αυτή του Τσάμπερλεϊν.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστή και η 24άδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία επέλεξε ο Ζιντάν. Σε αντίθεση με τον τεχνικό των Άγγλων, ο «Ζιζού» δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Έτσι, στην αποστολή είναι οι: Νάβας, Κασίγια, Λούκα Ζιντάν, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Εραντνές, Ασράφ, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Γιορέντε, Ασένσιο, Ίσκο, Κόβασιτς, Θεμπάγιος, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Μαγιοράλ και Βάθκεθ. Η «Βασίλισσα» αναχώρησε με τη σειρά της το απόγευμα και αναμένεται ως το βράδυ να έχει φτάσει στην ουκραντική πρωτεύουσα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ