ΣΠΟΡ

ΑΕΚ: Παρελθόν ο Χιμένεθ και στο… βάθος Ουζουνίδης!

ΑΕΚ: Παρελθόν ο Χιμένεθ και στο… βάθος Ουζουνίδης!
Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ! EUROKINISSI / ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Οι «τίτλοι τέλους» στην συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ έπεσαν την Παρασκευή (25/5) καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση στον Ισπανό τεχνικό.

Οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Ένωσης είναι ραγδαίες, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα συνεχίσει το… έργο του στον πάγκο της ομάδας, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Ισπανός, κατά την παραμονή του στην πατρίδα του, υποστήριξε πως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους» και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την ιβηρική χερσόνησο, ξεκίνησε επαφές με την διοίκηση της Λας Πάλμας.

Οι κινήσεις του προπονητή από την Ανδαλουσία, αλλά και η μη άμεση απάντηση στην πρόταση που του είχε κατατεθεί από την διοίκηση της ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας, προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση προς τον Ισπανό και πλέον οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου» είχε δώσει διορία στον Μανόλο Χιμένεθ για να απαντήσει οριστικά μέχρι την Παρασκευή (25/5) κάτι που δεν έγινε. Πάντως, τις τελευταίες ώρες, τα «σύννεφα» στις σχέσεις των δύο πλευρών είχαν κάνει την εμφάνισή τους, έπειτα από την διαφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαδικασία για την εύρεση του νέου προπονητή, με το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη να «παίζει» δυνατά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να «κλείσουν» άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτως ώστε να «τρέξουν» τις εξελίξεις για τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ