Σαλάχ: Είμαι αισιόδοξος ότι θα προλάβω το Μουντιάλ
Την αισιοδοξία του ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας εξέφρασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Champions League, όταν τραυματίστηκε στον ώμο, έγραψε στο twitter ότι είναι αισιόδοξος ότι θα προλάβει το Μουντιάλ.
Ο Σαλάχ τραυματίστηκε στο 25΄ σε μονομαχία με τον Ράμος και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρή ζημιά (σ.σ. ρήξη ώμου).
Στη συνέχεια ο γιατρός της Εθνικής Αιγύπτου είπε ότι υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί κι έκανε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να χαμογελάσουν με την ευχάριστη είδηση.
Το μήνυμα του Σαλάχ:
Ήταν μία δύσκολη βραδιά, αλλά είμαι μαχητής. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, είμαι αισιόδοξος ότι θα βρίσκομαι στη Ρωσία για να σας κάνω όλους υπερήφανους. Η αγάπη κι η υποστήριξή σας μου δίνουν τη δύναμη που χρειάζομαι.
Γιατί οι Ιάπωνες λατρεύουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τηγανητό κοτόπουλο
09:23
Στα μπλόκα οι αγρότες με ανοιχτούς δρόμους - Το Σάββατο οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων
09:10
Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
08:57
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44