ΣΠΟΡ

NBA: Ο ΛεΜπρόν οδήγησε τους Καβαλίερς στους τελικούς!

NBA: Ο ΛεΜπρόν οδήγησε τους Καβαλίερς στους τελικούς!
"Βασιλικό" break και τελικοί για τους Καβαλίερς David Butler II-USA TODAY Sports

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Game 7 των Καβαλίερς με τους Σέλτικς στη Βοστώνη, οδηγώντας τους «Ιππότες» στο break, 87-79.

Οι φιναλίστ των περσινών τελικών του NBA «έκλεισαν» θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους φετινούς τελικούς, μιας και επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς στην Ανατολή, κάνοντας το 4-3 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην περιφέρεια.

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους, είχε 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ, φτάνοντας κοντά στο triple double, ενώ πρόσφερε ακόμα και 2 τάπες. Πάντως, σημαντική ήταν και η βοήθεια του Γκριν, που αντικατέστησε τον Λοβ, καθώς σημείωσε 19 πόντους. Για τους Σέλτικς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέιτουμ με 24 πόντους και τον ακολούθησε ο Χόρφορντ με 17 πόντους.

Πλέον, οι Καβαλίερς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς του NBA. Τα ξημερώματα της Τρίτης στις 4:00 θα αρχίσει η έβδομη και τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των Ρόκετς και των Ουόριορς, όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής της Δύσης και η ομάδα που θα βρεθεί με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στο «συγκρότημα» του Κλίβελαντ στους τελικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ