ΣΠΟΡ

Παρουσιάζεται την Πέμπτη από την ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Παρουσιάζεται την Πέμπτη από την ΑΕΚ ο Ουζουνίδης
Ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε την πρώτη του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ενώ την Πέμπτη θα παρουσιαστεί επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Μετά από ενάμιση χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 αποχώρησε από το «τριφύλλι». Ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε παρά ελάχιστες ημέρες χωρίς ομάδα, αφού η ΑΕΚ του έκανε πρόταση αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Εβρίτης προπονητής την αποδέχθηκε και έχει ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον «δικέφαλο».

Μάλιστα, την Τρίτη (29/05), ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα μαζί με τον συνεργάτη του Χριστόφορο Κόλα και ξεναγήθηκε στους χώρους από τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Βασίλη Δημητριάδη. Ουζουνίδης και Κόλα ενημερώθηκαν για όλες τις λειτουργίες του προπονητικού κέντρο και του κέντρου αποκατάστασης της ομάδας και αποχώρησαν με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχαν σύσκεψη με τα στελέχη της ομάδας για όλα τα ζητήματα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μάλιστα, θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ επίσημα την Πέμπτη (31/05). Ο Έλληνας τεχνικός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εκεί όπου θα αναλύσει και τα πλάνα του για την ΑΕΚ της νέας περιόδου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ