NBA: Επική εμφάνιση ΛεΜπρον, όμως ήττα για τους Καβαλίερς έναντι των Ουόριορς
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επιβλήθηκαν με 124-114 των Κλίβελαντ Καβαλίερς, παίρνοντας πλεονέκτημα για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου στο ΝΒΑ. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση και απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν – για ακόμη μία φορά – ο ΛεΜπρον Τζέιμς που τελείωσε τον αγώνα με 51 (!) πόντους, οκτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.
Η εμφάνιση του «βασιλιά» Τζέιμς, του κορυφαίου άσου των παρκέ, όμως δεν στάθηκε ικανή να δώσει στους Καβς την νίκη στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Κλίβελαντ θα μπορούσε να πάρει την νίκη στην κανονική διάρκεια, όμως μία στιγμιαία αδράνεια του Τζει Αρ Σμιθ, τους στέρησε αυτήν την δυνατότητα, με αποτέλεσμα στην παράταση οι Ουόριορς να είναι πιο αποτελεσματικοί και πιο ψύχραιμοι και να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά.
Εξαιρετική εμφάνιση με 29 πόντους και από τον Στεφ Κάρι, που ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών, ενώ 26 πόντους, εννέα ριμπάουντ κι έξι ασίστ είχε ο Κέβιν Ντουράντ. Πολύ καλός και ο Ντρέιμοντ Γκριν με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ.
Ο δεύτερος τελικός της σειράς, θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (04:00 ώρα Ελλάδας).
Ο Πούτιν βγάζει για πρώτη φορά στη θάλασσα το πυρηνικό «υποβρύχιο της Αποκάλυψης»
14:52
Κρυπτονομίσματα και χρυσός επιστρέφουν στο επίκεντρο - Ο ρόλος των ομολόγων
14:51
Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος μετά την καταγγελία βιασμού από την εν διαστάσει σύζυγό του
14:43
Fitch: Πλεονάσματα, δυνατές τράπεζες και μείωση χρέος «οδήγησαν» στις αναβαθμίσεις της Ελλάδας
14:27