Tο “1st Midnight 3on3 Streetball” από ΟΣΕΚΑ και ΟΠΑΠ στο Μοναστηράκι
Το μπάσκετ με αμαξίδιο πάει παντού προσπερνώντας φυσικά εμπόδια και χρονικούς περιορισμούς. Αυτό ακριβώς απέδειξαν η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και ο Μεγάλος Χορηγός της, ο ΟΠΑΠ, που έκαναν τη νύχτα μέρα, χαρίζοντας ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα σε όσους βρέθηκαν το Σάββατο στο Μοναστηράκι.
Η καρδιά της Αθήνας «χτυπά» στον ρυθμό του μπάσκετ με αμαξίδιο
Η ΟΣΕΚΑ και ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, πραγματοποίησαν το Σάββατο 2 Ιουνίου το «1st Midnight 3on3 Streetball», στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα όταν τα φώτα άναψαν και η πλατεία μετατράπηκε σε ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ, υπό το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες Αθηναίων και τουριστών.
Δώδεκα καλαθοσφαιριστές με αμαξίδιο χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο ο κόσμος να γνωρίσει το αγαπημένο τους άθλημα.
Ρυθμό στον αγώνα έδινε ομάδα τυμπανιστών, ενώ όλη η εκδήλωση πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικά δρώμενα και εκπλήξεις που μαγνήτισαν το κοινό.
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00