Ποδοσφαιρικό ντεμπούτο Μπολτ με τη φανέλα της Στρόμσγκοντσετ
Ο Γιουσέιν Μπόλτ έκανε τελικά το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο με την νορβηγική ομάδα Στρόμσγκοντσετ σε φιλικό αγώνα με την εθνική U19 της Νορβηγίας, χωρίς να μπορέσει όμως να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας του, η οποία ηττήθηκε 1-0.
Ο Τζαμαϊκανός "θρύλος" του στίβου μπήκε αλλαγή στο 71’ , φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 9.58,σε ανάμνηση προφανώς του παγκοσμίου ρεκόρ του στα 100μ.
Στο 20λεπτο που αγωνίστηκε, αν και πάλεψε σκληρά, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και να βοηθήσει την ομάδα του.
Η «αστραπή» αποσύρθηκε πέρυσι από τους στίβους και ως έχοντας δηλώσει φανατικός του ποδοσφαίρου, επιθυμεί να φορά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Αυτές τις μέρες προπονείται με βασικό στόχο να προετοιμαστεί για τον φιλανθρωπικό αγώνα, που διοργανώνει η UNICEF στις 10 Ιουνίου στο Old Trafford του Μάντσεστερ.
Τσίπρας: Φουλ επίθεση στη ΝΔ για ακρίβεια και αλαζονεία, «φρένο» στην κριτική στο ΠΑΣΟΚ
07:53
Γιουσέφ Ντορχόμ στο CNN Greece: Η συμφωνία έχει μείνει στα χαρτιά, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη Γάζα
07:46
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η επιχειρηματικότητα στο βασίλειο του trash
07:45
Καύσιμα: Στα 101 δολάρια το Brent, στα 76 ευρώ το φυσικό αέριο - Επιμένει στα 2,20 ευρώ η αμόλυβδη
07:42